5 Kasım 2014 Çarşamba

ONLINE UCAK BILETI

Başta RUSYA , UKRAYNA , KAZAKISTAN olmak üzere Dünya nın birçok ülkesine direk uçuşlarımız ile müşteri ihtiyaçlarına tam destek vermekteyiz.

En kaliteli uçuşları En ucuz fiyat garantisi ile siz değerli müşterilerimiz ile buluşturuyoruz.

Skyavia ile bir ilke imza attık. Tarifeli UÇ , Charter Öde uçuşlarımızda , Tarifeli uçuşların konforu ve guvenilirliğini , charter uçakların fiyat avantajı ile birleştirerek bir ilke imza attık. Turk Hava Yolları , Aeroflot Airlines gibi tarifeli hava yollarının uçak biletlerini musait tarihlerde charter fiyatına satın alarak hem güvenilir uçmanın hemde çok ucuz fiyatların avantajını yaşayabilirsiniz.

Uçuş Yaptığımız Ülkeler ;

Rusya , Ukrayna , Kazakistan , Moldova , Estonya , Litvanya , Azerbeycan , Kırgızıstan , Bulgaristan Almanya , Hollanda , Belçika , Fransa , İsvicre , İsvec , Danimarka , Norvec , İngiltere , İtalya , İspanya , Cek Cumhuriyeti , Avusturya
Dünyada 250.000, Türkiye’de 1000’den fazla otel ile karşılıklı yaptığımız anlaşmalar ile binlerce şehirdeki en iyi fiyat garantisi ile anında rezervasyon yapabilirsiniz. Otellerin yer müsaitliklerini görüntüleyerek rezervasyonlarınızı tamamlayarak konaklama belgenizi alabilir ayrıca videoları, resimleri, detay sayfaları ve otel yorumları sayesinde rezervasyon öncesinde konaklama yapmak istediğiniz otel ile ilgili her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. SKYAVIA ile otel karşılaştımalarının yanı sıra otel özellikleri, fiyat aralıklarına göre de arama yapmak sizin elinizde!


TUM DUNYA YA EN EKONOMIK UCAK BILETLERI SATIS MERKEZI
CHARTER VE TARIFELI BILET  / RUSYA UKRAYNA KAZAKISTAN VE TUM AVRUPA
SKYAVIA ILE SIZLERLE

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder